Om firmaet

Tømrer- og snedkermester Niels Lien ApS er et veldrevet firma, der kontinuerligt er vokset siden etableringen i 1991. Vores firma er velrenommeret og lokalkendt i Slagelse og omegn. I dag er vores arbejdsområde udvidet til det meste af Sjælland.

Vi er kendt for kvaliteten i vores arbejde og for vores engagement. Værdigrundlagene i firmaet har fra starten altid været at kunne løse kundernes behov, udvikle kreative løsninger, og levere et godt håndværk.

Vi beskæftiger over 70 dygtige medarbejdere herunder faglærte håndværker, lærlinge, medarbejdere i skånejob og administrative medarbejdere.

Hvad kan vi gøre for jer?

Vi kan hjælpe dig med at realiserer byggeprojekter store som små indenfor vores branche. Du kan se, hvad vi tilbyder af ydelser her.

Hvis du har tømrerarbejde eller totalentreprise, der skal udføres, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Vi er klar til at hjælpe dig igennem dit byggeprojekt, med velkvalificerede og stabile tømrere, snedkere og murere der alle hver dag bidrager til, at vi har tilfredse kunder. Holdet i marken bakkes op af dygtige beregnere og den administrative afdeling.

Derudover har vi en lang række professionelle samarbejdspartnere som gør, at vi kan udføre alt arbejde indenfor byggefaget. Vi er jeres professionelle og løsningsorienterede partner på alle størrelser byggeprojekter.

Tømrer- & Snedkermester Niels Lien ApS er inddelt i flere afdelinger med hver deres ansvarsområde.
Læs mere
Firmaet startede i en garage i Slagelse, men er for længst vokset ud af disse lokaler.
Læs mere
Hos Niels Lien er vi bevidste om vores sociale ansvar i forhold til at beskæftige lærlinge for at bidrage til tilgangen af nye kræfter til byggefaget.
Læs mere

SKAL VI GIVE ET TILBUD PÅ DIN OPGAVE?