Klimapolitik & grøn energi

Vi passer på fremtiden

Hos Niels Lien har vi taget et aktivt valg om at passe på miljøet. Vi har derfor opført egen genbrugsstation på matriklen og har fokus på genbrug, genanvendelse og bæredygtighed i alle former for byggematerialer. Derudover har vi egen sø til overløbs- og spildevand. Vores sø er egnet til fisk og har huset overskudsfisk fordi der ikke var plads til dem i deres nuværende søer.

En anden indsats for at passe på miljøet er, at vi har samkørsel-ordning i firmaet, da vi ser mange fordele ved at vores biler bliver fyldt op. Det er billigere, mere effektivt i projektstyringen og mere miljøvenligt. I den forbindelse har vi også en tomgangspolitik på 30sek-60sek.

Vi fremtidsikrer virksomheden ved at have miljøbesparende ydelser til gavn for vores kunder bl.a. er vi autoriseret i indblæsning isolering. Den type isolering er en god måde for vores kunder at isolere huset, da den har lav omkostning og samtidigt sænker CO2 udslippet i de danske hjem.

Derudover er vi også specialister i miljøprodukter indenfor vinduer, døre, tag, facader, gulve mm. I vores byggerier er hele klimaskærmen i fokus, da vi gerne vil være med til at sænke vores allesammens CO2 aftryk.

Hos Niels Lien er vi bevidste om vores sociale ansvar i forhold til at beskæftige lærlinge for at bidrage til tilgangen af nye kræfter til byggefaget.
Læs mere
Tømrer- & Snedkermester Niels Lien ApS er inddelt i flere afdelinger med hver deres ansvarsområde.
Læs mere
Firmaet startede i en garage i Slagelse, men er for længst vokset ud af disse lokaler.
Læs mere

SKAL VI GIVE ET TILBUD PÅ DIN OPGAVE?