Klimapolitik & grøn energi

Vi passer på fremtiden

Hos Niels Lien A/S har vi taget et aktivt valg om at passe på miljøet. Vi har derfor opført egen genbrugsstation på matriklen og har fokus på genbrug, genanvendelse og bæredygtighed i alle former for byggematerialer. Derudover har vi egen sø til overløbs- og spildevand. Vores sø er egnet til fisk og har huset overskudsfisk fordi der ikke var plads til dem i deres nuværende søer.

En anden indsats for at passe på miljøet er, at vi har samkørsel-ordning i firmaet, da vi ser mange fordele ved at vores biler bliver fyldt op. Det er billigere, mere effektivt i projektstyringen og mere miljøvenligt. I den forbindelse har vi også en tomgangspolitik på 30sek-60sek. Samtidig er vi påbegyndt en løbende udskiftning til elbiler.

Vi fremtidssikrer virksomheden ved at have miljøbesparende ydelser til gavn for vores kunder bl.a. er vi autoriseret i indblæsning isolering. Den type isolering er en god måde for vores kunder at isolere huset, da den har lav omkostning og samtidigt sænker CO2 udslippet i de danske hjem.

Derudover er vi også specialister i miljøprodukter indenfor vinduer, døre, tag, facader, gulve mm. I vores byggerier er hele klimaskærmen i fokus, da vi gerne vil være med til at sænke vores allesammens CO2 aftryk.

Hos Niels Lien A/S er vi bevidste om vores sociale ansvar i forhold til at beskæftige lærlinge for at bidrage til tilgangen af nye kræfter til byggefaget.
Læs mere
Niels Lien A/S er inddelt i flere afdelinger med hver deres ansvarsområde.
Læs mere
Firmaet startede i en garage i Slagelse, men er for længst vokset ud af disse lokaler.
Læs mere

SKAL VI GIVE ET TILBUD PÅ DIN OPGAVE?